Aankleding nieuwbouwwoning R&S

Deze nieuwbouwwoning voelt nog kil en koud aan. De bewoners vroegen mijn hulp voor de aankleding, juiste indeling van de woonkamer en keuze van de meubels. Momenteel staat er in de ruimte een mix van nieuwe en oude meubelstukken en neemt het speelgoed van hun twee kleine kinderen veel ruimte in beslag. De klant werkt regelmatig van thuis en vroeg me ook een bureauruimte te voorzien in de woonkamer zodoende zij haar kinderen ondertussen nog in het oog kan houden. Verder wensen zij ook een gashaard te laten installeren en moet er plaats zijn voor de piano.

Ik startte met het ontwerpen van verschillende plattegronden. Uit de plattegronden hebben we samen de beste elementen gekozen en deze samen gegoten tot het definitief ontwerp.
In het advies heb ik voor de bureauruimte en gashaard enkele kastenwanden op maat ontworpen. Om deze beter toe te lichten en ervoor te zorgen dat de klant een duidelijk beeld kreeg over het advies, heb ik deze in 3D visualisatie getekend.

Verder heb ik aan de hand van verschillende moodboards de klant ideeën gegeven over de aankleding, interieurstijl en meubelkeuze.

De klant is zeer tevreden met het eindresultaat en gaat nu aan de slag met het aankopen van de meubels en verdere realisatie van hun woonkamer.