Ontwerp badkamer.

Ik mocht al reeds voor deze klant hun woonkamer inrichten. Dit jaar besloten ze hun badkamer aan te pakken en schakelden ze opnieuw mijn hulp in. De uitdaging was een wastafel, douche én bad in een ruimte van 5m2 te voorzien. Een voldoende groot wasmeubel met opbergruimte was prioriteit dus tekende ik een meubel op maat dat doorliep tot boven het bad.

Verder kozen we ervoor de vloer, wanden en ombouw van het bad af te werken met Mortex. Een waterdichte pleister dat in alle kleuren mogelijk is. Doordat de vloer één geheel is en er geen naden zichtbaar zijn, zorgt dit voor een strakke en moderne look.

Boven het bad wordt de muur bezet met steenstrips. Dit als eyecatcher, maar wel in een lichte witte kleur zodat de ruimte niet optisch zal verkleinen. Verder geven de zwarte inbouw kranen en doucherand wat meer karakter aan de ruimte.

Ik maakte ook een lichtplan op. Er is geen daglicht in de ruimte dus het is belangrijk dat er voldoende helder licht voorzien wordt. Een combinatie van opbouwspots, indirecte verlichting en een leuke hanglamp boven de spiegel is de uiteindelijke keuze.

Om het geheel af te werken mocht ik ook decoratie uitzoeken. Ik heb hiervoor een shoppingspagina opgesteld. Handig voor de klant dat zij meteen weet waar ze deze leuke spulletjes kan aankopen.

Eind dit jaar gaan de verbouwingswerken van start. De foto's van het resultaat volgen nog, maar je kan alvast de 3D visualisatie bekijken.