REALISATIE

Inspirerend klassevol & modern wonen

Een nieuw interieur hoeft niet altijd tot stand te komen door verbouwingen. In het geval van deze woning werd een nieuw interieur gecreëerd door te opteren voor kleuradvies, nieuwe meubels en aangepaste raamdecoratie. De alombekende quote van designer en architect Charles Eames gaat bij deze realisatie zeker op:

“The details are not the details, they make the design.”​

De mix van materialen zorgen voor een luxueuZE UITSTRALING. 

 
​De eigenaars van de woning gaven mij hun vertrouwen en samen kozen we voor de perfecte mix van moderniteit, klasse en openheid. ​De luxueuze uitstraling werd gecreëerd door de combinatie van verschillende materialen, zoals glad, ruw, mat, blinkend en transparant.​ Qua kleurgebruik koos ik ervoor om met ton sur ton te werken en maximaal drie kleuren te combineren. Het beperkt aantal kleuren zorgt voor een rustgevend gevoel wanneer je de leefruimte binnenwandelt. De groene kleur die je ziet bij de vide, vormde de rode draad doorheen het volledige interieurontwerp en komt terug in de details. Door te opteren voor groentinten in het interieur wordt een positieve energie gecreëerd, die tot uiting komt in de decoratieve elementen, kussens en fauteuil.Het middelpunt van de open woonkamer wordt gevormd door de prachtige Minotti zetel die de sculpturale motieven van de architectuur van de woning weerspiegelt. De organische en pure vorm van de zetel zorgt ervoor dat het een tijdloos statement piece is waar je jouw ogen niet van kan afhouden. 


Niet enkel de zetel is een design van Minotti, ook het tapijt, de stoelen en de fauteuil zijn van het Italiaanse luxemerk. De ruwe stof van de zetel in combinatie met de fluffy stof van het tapijt en de transparante, glazen salontafel creëren een ​​gezellige, maar verfijnde sfeer die in de hele leefruimte voelbaar is. Vouwgordijnen die de inkijk in de woning beperkten, werden vervangen door lange gordijnen met een lengte van 5 meter.

Deze keuze zorgde in één opslag voor een ruimer aanvoelende ruimte en een chiquere uitstraling. De stof van de gordijnen in combinatie met de kleur vormen een highlight in deze moderne woning .Boven de haard werd een mooi schilderij opgehangen waarin de kleuren opnieuw voorkomen. Het resultaat? Een uitnodigende ruimte die harmonieus, modern en rustgevend aanvoelt.

Kan ik je helpen met het interieurontwerp van jouw droomwoning? Neem dan vrijblijvend contact met me op en dan ontmoeten we elkaar tijdens een kennismakingsgesprek.

De groene kleur op de muur komt terug in de decoratie, sierkussens, fauteuil,...