REALISATIE

Welcome to Pink Finesse

Stephanie, de eigenaresse van La Vie de Stephanie, gaf me carte blanche of ... Laat ons zeggen, ‘carte roze’. Klinkt beter, toch?

De enige vereiste: de kleur roze mocht niet ontbreken. Het gevolg? I went all out!
Dit commercieel project was een totaalproject, waarvoor ik een plattegrond uittekende en een 3D-ontwerp creëerde.

Daarnaast werd er ook gewerkt met op maat gemaakte meubelstukken, met als kers op de taart de zoektocht naar perfecte meubel- en decoratiestukken voor het pand.

Droom weg in de roze wereld van LA VIE DE STEPHANIE EN LAAT JE BETOVEREN DOOR HAAR RUSTGEVENDE BEHANDELINGEN. 

Doorheen de hele zaak werd een uitgebalanceerde samenhorigheid gecreëerd tussen kleuren, tinten, materialen en texturen. De muren kregen een zachte oudroze kleur en voor de decoratieve elementen opteerde ik voor felroze en witte accenten. De felroze tinten die naar voorkomen in de kleinere voorwerpen, zorgen voor een lieflijk, dromerig, vrouwelijk, maar gedurfd geheel. Kortom: de perfecte combinatie van kleur en verfijning.

De hoofdkleur zie je ook opnieuw terug in het op maat gemaakte kassameubel, dat een roze marmerprint kreeg. De eyecatcher van de ruimte is een prachtige, handgemaakte roze bloemenwolk die als het ware boven het kassameubel zweeft. Ook op andere plekken in het salon vind je droogbloemen terug, die zorgen voor de finishing touch in het interieur. Bovendien word je niet enkel verwelkomd door de prachtige bloemenweelde in het salon, ook een superaangename bloemengeur komt je onmiddellijk tegemoet.

Naast wit en roze vind je ook nog goudkleurige details terug in het interieur, zoals de pootjes van de stoelen, het bijzettafeltje, kaders, lampjes, etc. Deze kleurencombinatie creëert een luxueus en warm geheel, dat doorheen heel het schoonheidssalon voelbaar is. 

Wanneer je bij La Vie de Stephanie binnenstapt, word je onmiddellijk omarmd door de dromerige en heerlijk rustgevende vibe. Dit gevoel wordt ook volledig doorgetrokken in de behandelingen.
Geniet, ontspan en laat je verwennen bij 'La Vie de Stephanie'.

Het interieur van Stephanie haar zaak springt onmiddellijk in het oog en dat was de bedoeling! Ik ben alvast verliefd op dit handelspand en jij?

De hoofdkleur zie je ook opnieuw terug in het op maat gemaakte kassameubel, dat een roze marmerprint kreeg.