ABOUT

Hello, It's me, Liese!

Ik ben Liese Willockx, founder en eigenares van Interior by Liese.
Founder image

mijn missie: unieke creaties ontwerpen die een interieur creeëren waar jouw wensen centraal staan en waar jij gelukkig van wordt Mijn liefde voor interieurdesign en styling is er altijd al geweest. Al van kleins af aan kon ik me uren bezighouden met het herinrichten van mijn slaapkamer. Door de vele interesses en passies heb ik er nooit echt bij stilgestaan en ben ik voeding- en dieetkunde gaan studeren. Waarom deze studie? Ik had een gezonde interesse in voeding en enkele van mijn vriendinnen gingen het studeren … Een voor de handliggende keuze dus, als je niet echt een concreet idee hebt.

Op mijn 24ste kocht ik samen met mijn man ons eerste huis, een totaalrenovatie. Uren heb ik plannen uitgetekend m.b.t. de ruimte-indeling en de inrichting, gezocht naar de geschikte materialen, aannemers gecontacteerd, etc. De volledige verbouwing heb ik zelf opgevolgd. Stress? Voor velen vormt dit een enorme stressfactor, voor mij daarentegen was dit een uitlaatklep.

Mijn liefde voor interieurdesign en -styling werd opnieuw aangewakkerd en het werd een échte passie. Tijdens de verbouwingen werd ik voor het eerst mama en enkele jaren later volgde baby nummer twee.
Een super hectisch en druk bestaan, maar de interieurliefde bleef. Het gevolg? Ik ging opnieuw studeren en schreef me in in het avondonderwijs. Dit was het, avonden van pure ontspanning waar ik oprecht gelukkig van werd!

En …

Wat volgde, was de officiële start van Interior by Liese. Twee jaar geleden besliste ik om te starten als interieurontwerpster en -styliste in bijberoep en postte ik mijn eerste foto op Instagram. Een eerste aanvraag volgde al snel en vanaf toen ging de bal echt aan het rollen.

Ondertussen nam ik ontslag in het ziekenhuis waar ik als diëtiste werkte en maakte ik van Interior by Liese mijn hoofdberoep. Naast interieuradvies, kan je ook terecht in mijn interieurwebshop voor de mooiste interieurdecoratie.